Palvelumme

Tutustu pelillisyyteen ja pelillistämiseen liittyviin palveluihimme.

Palvelumme

Tutustu pelillisyyteen ja pelillistämiseen liittyviin palveluihimme.

Palvelumme

Pelillisyydestä puhuminen ja luennointi

Haluatteko meidät tapahtumaanne, seminaariin, kouluun, yhteisöön tai yritykseen puhumaan pelillisyydestä ja pelillistämisestä? Tulemme mielellämme! Olemme pelien ja pelillisyyden asiantuntijoita.

Pelillisyyskoulutukset

Pelillisyys- koulutukset

Tarvitsetteko koulutusta liittyen peleihin ja pelillisyyyteen? Tarjoamme laajan skaalan erilaisia pelillisyyskoulutuksia. Koulutuksemme ovat aina käytännönläheisiä, hauskoja ja innostavia. Voitte valita jonkin valmiista koulutuksistamme sellaisenaan tai voimme räätälöidä yhdessä juuri sopivan koulutuksen teidän tarpeisiinne.

Pelien ja pelillisten kokonaisuuksien suunnittelu

Me rakastamme yhteiskehittelyä! Parhaat pelit ja pelilliset kokonaisuudet syntyvät yhdessä tekemällä. Yhteiskehittelyn lisäksi tarjomme myös kuvituspalvelun yhdessä kehitellyille peleille. Klikkaamalla vasemmalla olevaa monsteria pääsette katsomaan esimerkkejä tekemistämme kuvituksista. Ja toki kaikki pelimme tarjoavat myös vilkaisun erilaisiin kuvituksiin mitä me olemme tehneet (tai oikeasti Teppo on tehnyt).

Räätälöidyt pelit ja pelilliset kokonaisuudet tarpeidenne mukaan

Pelin tarpeessa? Haluatteko pelillistää jotakin? Kaipaatteko pelillisiä kokemuksia? Me olemme vastaus näihin toiveisiin: voimme pelillistää mitä tahansa! Toteutamme juuri teille sopivan pelillisen ratkaisun, lähtien teidän tarpeistanne.

Tilaa koulutus

Valitse alta, millaisesta koulutuksesta tai luennosta olet kiinnostunut. Jätä yhteystietosi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun ja suunnitella koulutusta tarkemmin yhdessä.

Upgrade EDU Oy
Y-tunnus: 3016168-1

Sähköposti:
contact@upgrade-edu.fi

Haluatko lisätietoa palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä.