Tietoa meistä

Upgrade EDU on yritys, jonka ovat perustaneet neljä opettajaa.

Tietoa meistä

Upgrade EDU on yritys, jonka ovat perustaneet neljä opettajaa.

KEITÄ ME OLEMME?

Olemme neljä opettajaa, joiden yhteinen tavoite on jakaa pelillistämisen ja pelillisen opettamisen osaamistamme ja onnistumisen kokemuksiamme kaikille kiinnostuneille. Kohtasimme vuonna 2010 pelipedagogiikan kouluttautumisen parissa ja viimeisen 10 vuoden aikana olemme tehneet lukemattomia opetuskokeiluja, kouluttaneet eri kouluasteiden opettajia, tuottaneet pelejä ja opetusmateriaalia sekä luennoineet pelillisyydestä. Vuonna 2019 oli aika seuraavan suuren askeleen, jotta voisimme jakaa osaamistamme yhä laajemmalle: Upgrade EDU OY syntyi elokuussa 2019.
Teppo Manninen

Teppo Manninen

Teppo on luokanopettaja sekä kuvataiteen opettaja. Lisäksi hän on STEAM- asiantuntijaopettaja. Teppo on UPGRADE EDU:n kuvittajavelho. Häneltä löytyy kokemusta myös startup-yritysten maailmasta. Teppo on kokenut kouluttaja, luennoija sekä pelien ja pelillisten kokemuksien suunnittelija.
Pekka Hummelin

Pekka Hummelin

Pekka on luokanopettaja. Hänellä on laaja kokemus ja asiantuntijuus liittyen erilaisiin oppimisympäristöihin, robotiikkaan ja ohjelmointiin. Pekka on kokenut luennoitsija, kouluttaja sekä pelien sekä pelillisten kokemuksien suunnittelija.
Jyrki Karjalainen

Jyrki Karjalainen

Jyrki on opinto-ohjaaja, luokanopettaja sekä erityisopettaja. Hän on myös yksi opinto-ohjaukseen keskittyvän Valmentaja-kirjan tekijöistä. Jyrkillä on laaja kokemus kouluttamisesta, luennoimisesta sekä pelien suunnittelusta. Jyrkin erityisalaa ovat vuorovaikutustaidot ja yksilöllistäminen, opetuksessa ja oppimisessa käytettävä teknologia, minkä lisäksi hän on erikoistunut peliohjelmointiin.
Tomi Tolonen

Tomi Tolonen

Tomi on luokanopettaja sekä ilmiöoppimisen asiantuntija. Hänellä on laajaa kokemusta kouluttamisesta ja luennoimisesta pelillisyyden, tvt-taitojen sekä erilaisen teknologioiden käytössä. Tomi on myös toiminut startup-yritysten maailmassa.

Tarvitsetteko koulutusta liittyen peleihin ja pelillisyyteen? Olemme pelien ja pelillisyyden asiantuntijoita.