Lajit

LAJIKORTIT kertovat keiden kanssa jaatte uuden maailman. Muista, että ihmisten ja uuden lajin on elettävä onnellisina ja sovussa uudessa yhteisessä kodissa.
sähköiset buzut
SÄHKÖISET BUZUT ovat erittäin sähköisiä ja vaarallisia koskettaa. Niiden lempipuuhaa on keräillä tarroja toisista galakseista. Luonteeltaan buzut ovat erittäin uteliaita, mutta ne eivät pidä matkustamisesta. Varo sähköä johtavia rakenteita, koska saatat muuten joutua shokeeraavaan kohtaamiseen buzun kanssa. Buzut ovat todella sosiaalisia olentoja ja ne rakastavat toisten olentojen halaamista. Ne eivät ymmärrä halauksessa piilevää vaaraa.
itsekeskeiset yksisarviset
ITSEKESKEISET YKSISARVISET KENTAURIT ovat erikoinen yksisarvisen ja kentaurin yhdistelmä. Ne välittävät vain itsestään ja erityisesti omasta ulkonäöstään. Ne pysyttelevät tiukasti kasvisruokavaliossa ja haluavat ruokansa olevan orgaanisesti kasvatettua. Koska niillä on puoliksi yksisarvisen ja puoliksi kentaurin ominaisuudet, ovat nämä oliot sekä älykkäitä että vahvoja. Ne myös rakastavat vahvoja kiiltäviä hiuksiaan. Itseasiassa niiden hiukset ovat niin vahvoja, että voisit rakentaa niistä jopa sillan. Saatat löytää niiden hiuksia, kun nämä upeat olennot harjaavat kutrejaan…
näkymättömät norsut
NÄKYMÄTTÖMÄT NORSUT ovat luonnon kohtalokkaan kokeilun tulosta. Jossain niiden evoluution aikana luonto päätti, että olisi hyvä idea antaa norsuille geeni, joka muuttaa ne näkymättömäksi. Näkymättömät norsut ovat luonteeltaan todella lämminsydämisiä ja uteliaita, vaikka ne usein unohtavatkin olevansa näkymättömiä, jonka takia nämä olennot joutuvat sekä pieniin että suuriin ongelmiin. Useimmiten näkymättömät norsut käyttävät aikaa ystäviensä löytämiseen ja noloista tilanteista sekä väärinymmärryksistä selviämiseen.

Tilaa pelikortit

The Space Adventure – peliä pelataksesi tarvitset korttipakan, jonka voit ostaa meiltä 20 euron kappalehintaan. Yhdellä pakalla voi pelata 25 henkilöä.