Lajit

LAJIKORTIT kertovat keiden kanssa jaatte uuden maailman. Muista, että ihmisten ja uuden lajin on elettävä onnellisina ja sovussa uudessa yhteisessä kodissa.
sähköiset buzut
SÄHKÖISET BUZUT ovat erittäin sähköisiä ja vaarallisia koskettaa. Niiden lempipuuhaa on keräillä tarroja toisista galakseista. Luonteeltaan buzut ovat erittäin uteliaita, mutta ne eivät pidä matkustamisesta. Varo sähköä johtavia rakenteita, koska saatat muuten joutua shokeeraavaan kohtaamiseen buzun kanssa. Buzut ovat todella sosiaalisia olentoja ja ne rakastavat toisten olentojen halaamista. Ne eivät ymmärrä halauksessa piilevää vaaraa.
itsekeskeiset yksisarviset
ITSEKESKEISET YKSISARVISET KENTAURIT ovat erikoinen yksisarvisen ja kentaurin yhdistelmä. Ne välittävät vain itsestään ja erityisesti omasta ulkonäöstään. Ne pysyttelevät tiukasti kasvisruokavaliossa ja haluavat ruokansa olevan orgaanisesti kasvatettua. Koska niillä on puoliksi yksisarvisen ja puoliksi kentaurin ominaisuudet, ovat nämä oliot sekä älykkäitä että vahvoja. Ne myös rakastavat vahvoja kiiltäviä hiuksiaan. Itseasiassa niiden hiukset ovat niin vahvoja, että voisit rakentaa niistä jopa sillan. Saatat löytää niiden hiuksia, kun nämä upeat olennot harjaavat kutrejaan…
näkymättömät norsut
NÄKYMÄTTÖMÄT NORSUT ovat luonnon kohtalokkaan kokeilun tulosta. Jossain niiden evoluution aikana luonto päätti, että olisi hyvä idea antaa norsuille geeni, joka muuttaa ne näkymättömäksi. Näkymättömät norsut ovat luonteeltaan todella lämminsydämisiä ja uteliaita, vaikka ne usein unohtavatkin olevansa näkymättömiä, jonka takia nämä olennot joutuvat sekä pieniin että suuriin ongelmiin. Useimmiten näkymättömät norsut käyttävät aikaa ystäviensä löytämiseen ja noloista tilanteista sekä väärinymmärryksistä selviämiseen.
ujot jättiläiset
UJOT JÄTTILÄISET ovat valtavia. Ne ovat myös todella viisaita, mutta eivät puhu paljon vältellessään sosiaalisia tilanteita. Ujot jättiläiset vihaavat olla huomion keskipisteenä, mutta rakastavat yksin olemista sekä ympärillä pyörivän maailman tutkimista. Ne keräilevät kiviä.
sokeat kirahvit
SOKEILLA KIRAHVEILLA on erittäin huono näkö, mikä tekee niistä käytännössä sokeita. Ne ovat erittäin sosiaalisia olentoja ja rakastavat viettää aikaa muiden kanssa. Niiden pitkä kaula auttaa niitä navigoimaan, vaikka toisinaan pituus ja sokeus ovat huono yhdistelmä. Paikkojen ja toisten olentojen löytämiseen ne käyttävät erittäin tarkaksi kehittynyttä kuulo- ja hajuaistiaan. Sokeat kirahvit ovat erittäin ajattelevaisia ja rakastavat elämän ja universumin mysteerien pohtimista.
radioaktiviiset mutantit
RADIOAKTIIVISET MUTANTIT. Kukaan ei todellakaan tiedä mistä nämä olennot ilmestyivät. Jos katsot Intergalaktista Tietokirjaa, löydät viittauksia täysin satunnaisista havainnoista ympäri galaksia. Yleensä mutantit on kuvailtu ystävällisinä, puheliaina, uteliaina ja erittäin radioaktiivisina. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että radioaktiiviset mutantit rakastavat yli kaiken teetä. Kysy radioaktiiviselta mutantilta haluaisiko se juoda teetä kanssasi ja se pitää sinulle ylpeänä pitkän luennon kaikesta teehen liittyvästä. Kuinka teetä valmistetaan, mistä päin galaksia voit löytää parhaita teenlehtiä ja teekuppeja, mitä laatuja kannattaa välttää, kuinka juoda teetä oikeaoppisesti ja paljon muuta! Useimmat radioaktiiviset mutantit omistavat suuren kokoelman erilaisia teekuppeja, joita he ovat keränneet ympäri galaksia. Ne rakastavat teekutsujen järjestämistä oikeaoppisen teekulttuurin levittämiseksi ympäri galaksia.
älykkömustekalat
ÄLYKKÖMUSTEKALA ovat sivistyneitä ja älykkäitä. Niiden älykkyysosamäärä on korkeampi kuin yhdenkään ihmisen tähän mennessä. Silti nämä oliot eivät loista sosiaalisilla taidoillaan vaan vaikuttavat usein hieman töykeiltä. Vaikka mustekalat onnistuvatkin ratkomaan universumin vaikeimpia yhtälöitä, ne unohtavat usein solmia kengännauhansa, eivätkä osaa kokata itselleen ruokaa. Evoluution ansiosta älykkömustekalat pystyvät elämään sekä vedessä että kuivalla maalla. Toki ne viihtyvät paremmin vedessä.
nälkäiset pandat
NÄLKÄISET PANDAT tunnetaan loputtomasta ruokahalustaan. Nälkäiset pandat syövät KAIKKEA, ja sanoessamme KAIKKEA tarkoitamme todellakin KAIKKEA! Toisinaan tämä käy todella ärsyttäväksi, koska nälkäiset pandat saattavat napsia paloja taloista tai järsiä sähkölinjoja. Ne eivät tarkoita mitään pahaa, ne vain ovat niin nälkäisiä…
kuntoiluhullut pingviinit
KUNTOILUHULLUT PINGVIINIT ovat luultavasti koko universumin timmeimmässä kunnossa. Ne ovat koukussa terveelliseen ruokaan, uusimpiin terveysvillityksiin ja, mikä tärkeintä, kuntoiluun kaikkialla ja kaiken aikaa. Niiden elämän tärkein tavoite on täydellinen keho. Lisäksi ne arvostelevat rankasti niitä, jotka eivät urheile. Jos ne eivät pysty kuntoilemaan tarpeeksi, muuttuvat ne toivottomiksi ja masentuneiksi. Et varmastikaan halua että niin käy.
työhullut robotit
MERIROSVOAPINAT. YARRR! Ne ovat luultavasti vähiten ammattimaisia merirosvoja koko universumissa. Ne viettävät suuren osan ajasta päihtyneinä ja etsivät aina seuraavaa aarretta. Tosin aarteenetsinnän ohessa ne eivät halua satuttaa ketään tai tuhota mitään. Ainut ongelma on, että merirosvoapinat ovat todella huonoja löytämään aarteita, mistä masentuessaan ne juovat entistä enemmän. Jos ne sattuvat löytämään aarteen, on koko miehistö niin innoissaan, että puolet aarteesta ehtii kadota kotimatkan aikana. Merirosvoapinat ovat todella viihdyttäviä ja hyviä tarinankertojia, mutta muista tarkkailla arvotavaroitasi kuunnellessasi…
nälkäiset pandat
TYÖHULLUT ROBOTIT ovat luultavasti koko universumin ahkerimpia työntekijöitä. Ne suunniteltiin auttamaan muita olentoja yhteiskunnan rakentamisessa. Työhullut robotit ovat lukuisine työkaluineen kuin futuristinen versio linkkuveitsestä. Työhullujen robottien rakentajat antoivat roboteille myös ymmärryksen tunteista, jotta ne olisivat empaattisia toisia olentoja kohtaan. Vaikka työhullut robotit ymmärtävät muiden olentojen tunteita, unohdettiin niille opettaa kuinka hallita ja selvitä omien tunteiden kanssa. Työhullut robotit rakastavat työntekoa, mutta eivät huomaa omaa stressiään ja väsymystä. Siksi ne jatkavat työskentelyä kunnes räjähtävät. Huolehdi siis niiden levosta. Toisaalta jos työhullu robotti ei työskentele tarpeeksi tai lopettaa työnteon kokonaan, alkaa se ruostua.
hitaat jättipäät
HITAAT JÄTTIPÄÄT ovat erittäin huono onnisia olentoja. Kun niiden pää vain kasvoi kasvamistaan, niiden aivojen koko pysyi samana. Tämä tarkoittaa, että hitailla jättipäillä kestää todella kauan reagoida mihinkään. Niitä ei voi silti kutsua tyhmiksi. Ne ovat vain, no… hitaita. Lisäksi iso pää hankaloittaa niiden kävelyä. Tämä on erittäin huolestuttavaa, koska hitaat jättipäät rakastavat pitkiä kävelylenkkejä…
kohteliaat vampyyrit
KOHTELIAAT VAMPYYRIT käyttäytyvät kuin kohteliaat herrasmiehet. Ne kysyvät sinulta aina kiltisti, saavatko ne imeä vertasi. Jos kieltäydyt, ne pyytävät anteeksi kysymystään ja häviävät paikalta nolostuneina. Ei kannata unohtaa, että kohteliaat vampyyrit tarvitsevat verta elääkseensä, mutta ne eivät halua vahingoittaa ketään. He ovat erittäin sosiaalisia, hauskoja ja ahkeria paitsi silloin kun ovat nälkäisiä.
vege t-rexit
VEGE T-REXIT ovat suloisia olioita. Ne RAKASTAVAT tuoreita vihanneksia ja kaikkea 100% vegaanista ja gluteenitonta. Niiden ainut ongelma on erittäin lyhyet kädet, jotka näyttävät pikkuruisilta verrattuna jättimäiseen kehoon. Tästä johtuen ne joutuvat toisinaan taistelemaan tunteja poimiessaan kukkia tai vihanneksia, josta johtuen Vege T-Rexit saattavat muuttua äkäisiksi. Äkäisen Vege T-Rexin lähelle ei kannata mennä!
avaruusvalaat
AVARUUSVALAAT ovat unelmoijia, viattomia ja eritäin uteliaita olioita. Ne ovat kaskelottien kokoisia, mikä tarkoittaa, että ne ovat JÄTTIMÄISIÄ. Ne rakastavat avaruuden tutkimista ja laulavat valaiden taruja kaikille matkoilla vastaan tuleville olennoille. Niiden äänet inspiroivat ihmisiä ja saavat heidät unelmoimaan uskomattomista asioista. Avaruusvalaat tuntevat olonsa kotoisaksi alhaisessa painovoimassa ja vedessä. Ne ovat kasvissyöjiä, mutta saattavat toisinaan ahmaista suihinsa muutaman katkaravun. Jos nämä oliot tuntevat olonsa epämiellyttäväksi tai niiden ei anneta olla uteliaita haaveilijoita, niistä tulee erittäin pahantuulisia. Pahantuulisina avaruusvalaiden laulu alkaa rikkoa lasia ja muita materiaaleja, mutta saa myös aikaan loputtomia painajaisia kuulijoille. Tarinoiden mukaan maapallo oli aikoinaan avaruusvalaiden kansoittama, mutta nykyisin maassa asuvat valaat ovat unohtaneet menneisyytensä.
sosiaaliset zombit
SOSIAALISET ZOMBIET ovat väärinymmärrettyjä olioita. Sosiaaliset zombiet eivät koskaan nuku tai väsy, mutta ne tarvitsevat halauksia. Ne tarvitsevat helliä kontakteja toisiin olioihin tai niistä tulee villejä ja vaarallisia. Ne voivat jopa alkaa syömään muita olioita… mutta ne eivät mahda sille mitään.