Planeetat

PLANEETTAKORTEISTA näet millaisen planeetan löydätte ihmiskunnan uudelle kodille.
karkkiplaneetta
KARKKIPLANEETTA on kaikkien herkkusuiden unelmien matkakohde. Planeetta on kokonaan herkullisten karkkien, suklaan ja leivonnaisten päällystämä. Löydät suuria suklaajärviä ja -meriä, vaahtokarkki pilviä ja sokerilla kuorrutettuja vuoria ympäri planeettaa. Sää on pääosin leuto. Yleensä planeetalla paistaa aurinko, mutta aina toisinaan taivaalta sataa erilaisia herkkuja. Jos päivä on liian kuuma, planeetta muuttuu epämiellyttäväksi paikaksi, koska osa makeisista alkaa sulaa. Lisäksi karkkiplaneetalta ei löydy lähes mitään terveellisiä raaka-aineita…ei edes vettä.
kasviplaneetta
KASVIPLANEETTA on on täynnä jättimäisiä kukkia, puita ja kasviksia. Tunnet itsesi kuin pieneksi muurahaiseksi suuren pilvenpiirtäjän juurella seisoessasi jättiläissienen vieressä. Keskilämpötila on 20°C, joten planeetalla on aika lämmin. Valmistaudu myös kosteaan ilmastoon. Jättimäisten kasvien lisäksi planeetalla on paljon puhdasta vettä ja terveellisiä orgaanisia luonnonvaroja. Kohtele tätä upeaa planeettaa hellävaroen, koska sen ekosysteemi on erittäin herkkä. Jos et noudata neuvoa, planeetta saattaa kääntyä sinua vastaan…
magneettiplaneetta
MAGNEETTIPLANEETTA on todennäköisesti jokaisen elämäsi aikana hukkaamasi metalliesineen katoamisen takana. Se on koko universumin voimakkain magneetti ja se vetää puoleensa pieniä metalliesineitä jopa toisis- ta galakseista. Sen pinta on erittäin tasainen, mutta ole varovainen, koska saatat kompastua pintaan kiinnittyneisiin metalliesineisiin. Varo planeettaa kohti sinkoavia esineitä, koska ne saattavat lähestyä vauhdilla ja…olla suuria.

Tilaa pelikortit

The Space Adventure – peliä pelataksesi tarvitset korttipakan, jonka voit ostaa meiltä 20 euron kappalehintaan. Yhdellä pakalla voi pelata 25 henkilöä.